Produkter+
Om Isola+
Verktyg och dokumentation+

Tar bort fukt, lukt och radon

Fuktproblem i väggar under mark kan vara svårt och kostsamt att åtgärda utifrån. Med System Platon® Mekaniskt ventilerat väggsystem kan du åtgärda problemet inifrån på ett enkelt och effektivt sätt. Förutom fukt i väggar tar systemet även bort skadliga emissioner, radon och lukt.

Förbättrad inomhusluft

Luften till Platonmattan tas in via ventilationsgaller och transporteras bort med Platonfläkten. Platonsystemet förhindrar att fukt, lukt och radon tränger in i rummet. Luftflödet i mattan medför att väggen torkar.

Effektiv montering på vägg

En stor fördel med systemet är att det har en låg bygghöjd och att alla typer av reglar och valfria väggskivor kan användas. Platon Multi monteras mot vägg. Mattans knoppar bildar en 5 mm djup luftspalt mot väggen.

Förhindrar komplicerad grävning

Fuktproblem i väggar under mark är ofta svåra att åtgärda utifrån. Hänsyn måste tas till tät bebyggelse och begränsat utrymme för uppgrävning. Platonsystemet kan lösa problemet inifrån och kräver inga utvändiga åtgärder.

Långsiktig ekonomisk fördel

Platonsystemet är en lösning på invändiga problem med fukt, radon och lukt. Utvändig åtgärd kan förhindras eller senareläggas. Användandet av systemet leder till bättre inomhusmiljö.

Hur monterar man systemet?

Montering av Platonsystemet för invändig vägg är relativt okomplicerat. Som stöd i arbetet finns vår monteringsbroschyr som innehåller materialförteckning. Se även vår video som visar hur du monterar.
 

Ja tack, detta vill jag veta mer om!

Fyll i fälten för mer information. Tryck sedan på skicka så kontaktar vi dig!

Förnamn
Efternamn
E-post
Företag
Telefon
Ort
Jag samtycker till att Isola AB kan kontakta mig för uppföljning